SABAH bahhhh~~

gile ahh~ this is seriously post yang amat basi~ heee
aku langsung lupa nak update tentang aku pegi sabah hari tu~
well,,tadi tengah selongkar selongkar gambar ternampak folder picture sabah~ OMG
tak upload pon lagi~ herher,,
rugi je amek gambar kalau tak share kann~ *gedik gedik

so~ yeahhh~ walaupon basi and i had actually cant remember what i did or go there~
tapi kite cuba~ heee

well,,sebenarnya aku pegi sabah ni mase tunggu result SPM~ ok siyesli basi~
sebab sekarang bukan setakat result spm tahu,,aku sekarang dah pon dekat U~ fine -.-
nak upload jugakkkkk~ hehehe

of coz la aku pergi dengan family ku terchenta~ ayah,,mak,,and ahmad since my other siblings is studying~ and ahmad baru je habis diploma dia~
so we all went to sabah~ actually ni macam aktiviti kerja ayah aku rasenya~ something about gaharu i think ~
well aku tak tahu~ sorry~ hee

and i donno what more to say ~ -.-
sebab aku betul2 dah lupa flow cite dia mase aku pergi tu~ i have short term memory i guessed ~
so just enjoy the picturess~ =)



 arrived in labuan airport










 twilight 

 mommy join me taking selfie . mihs


 weird, their ABC got some macaronies -.- 




 the view on our way to the gunung kinabalu



 the water is freezing cold. i cant even dip my finger.






 the fern is huge





 dip your leg, half boil leg on the way




 snorkeling 

 hi i saw a mermaid. *peace*

 the beach is crazy , so clean and the water is crystal clear














Sabah is cool
would love to come here again someday
:)

Comments

Popular posts from this blog

DECISION decision...

CUTI CUTI TURKI

WOULD YOU LIKE YOU, IF YOU MET YOU