drained

hi. a lot had happened in last few months
i am exhausted 
emotionally drained

well, sikit je nak cakap
please do appreciate all the people around you
jangan fikir pasal diri sendiri je, penat tahu kita je nak pikir pasal orang
orang tak pikir pun pasal kita
ok. tarik nafasssssssssssss

huuuuh

yes. thats it. please. do think about others.

okaaayyy. thats enough sadness in a post
hahahahhahaha

owh and recently i tried to show my appreciation to all the people as much as i can
because , i miss them
i really do
i don't know why
missing random people is not my thing
hahaha

tapi yelah, i texted whole bunch of people from my secondary high school
sampai credit habis hahaha
and some of them tak tahu maryam ? maryam yang mana eh ?
hahaha. sediiiiiiiih 
sodiiiih sangaaaaaaaaat 
kahkahkah

i dont blame them, i am not that friendly dolu dolu
sekarang pun apa kurangnya. but hey, i'm trying my best here.
trying to be that person that, when i go missing, people will miss me
when i die someday, people will remember.
"owh maryam, dia baik orangnya, ramah mesra, suka membantu,moga dia ditempatkan di tempat yang terbaik"
:')

so yeah. 
kawan kawan yang mana rasa saya sombong ke ape
saya tidak sama sekali. cuma pemalu orang nya. hehehehe
just say hi to me. and i'll hello you back.

yang mana message saya tak reply.
saya takde kredit. topap asyik kena telan jeeee. sobs
takpe wassep kan adooo. 

yeah, haritu wassep dengan mak orang yuuu
dia hantar gambar anak dia bebanyak dah lah comel semua benci nak anak jugaaaak
hahaha

mak budak yang gojes awww

cuwitttt 
jadi sesape nak wassep gambar anak anak mereka pon boleh
saya sedia menonton dan merasa jealous 
kahkahkah

ok lah bai. hahaha. 





Comments

Popular posts from this blog

DECISION decision...

CUTI CUTI TURKI

WOULD YOU LIKE YOU, IF YOU MET YOU