money wanted

yeaaah 
i need money 
haha. 

so i have started my practical years. 
currently 'working' at Pejabat Kesihatan Kerian 

yeah working without getting paid sure is 'fun' -.-
kena bayar rumah sewa , duit makan , duit duit segala
and the worst, takdapat elaun. 
kadang kadang memang tak dapat gaji lah kan praktikal, tapi dapat elaun.
well, in my case, mak bapak lah pembagi elaun,
tsk

its not that what my parent gave is not enough,its more than enough actually
tapi yelah, i want more, nak pergi jenjalan ke , shopping ke kan and for the project with mom after i finish my practical. hehe. 

so yeah, considering to work part time.
kedai makan ke, kedai kasut ke. 
the thing is, kerja praktikal pun dah dari pukul 8 sampai 5

ade lah jugak pergi tanya kedai makan, nak pekerja yang rajin lagi dedikasi tak
tapi lepas pukul 8 baru boleh start. so far, disappointing -.-

well thats the story. 

so now , sape ade kerja ? 
HAHAHAHAHAHAHA

T^T

klahbai

Comments

Popular posts from this blog

DECISION decision...

CUTI CUTI TURKI

WOULD YOU LIKE YOU, IF YOU MET YOU